Tar bort bloggen!

Jag tar nog bort bloggen nu för jag har ingen aning om vad jag ska skriva om och jag har tröttnat, eller så tar jag en paus och kanske börjar blogga mera om 1 vecka eller så!

Balklänning hittad!

Idag var jag och mamma och letade efter en balklännning, vi har verkligen letat som galningar och idag hittade vi en men frågan är om jag ska behålla den? vad tycker ni behålla eller inte??

Inspiration!


20 Maj

Gomorgon på er, söndag i dag då och skola imorgo det är inte långt kvar till sommarlovet nu längtar jättemycket. men men igår var jag och mamma ute och sprang gick väl ganska bra, efter det åt jag och tog en dusch. Efter det åkte jag till Sollentuna centrum och träffade Mirdza som jag inte hade träffat på år och dagar kändes det som, var jättekul och fick faktiskt med mig en tröja hem. Sen kom jag hem och då gick jag och min familjen till en annan familj på middag, ett lite knytkalas och grillning blev det, hur mysigt som helst. Här har en bild på tröjan jag köpte!


Tips!

Här kommer två bra tips på filmer som är verkligen värda att se!!

Tjejmiddag 2012!!

I lördags hade jag som sagt en tjejmiddag eftersom jag har fyllt 16 år och det var grymt kul en väldigt lyckad kväll rättare sagt. Mycket dans och snack om allt möjligt! Här får ni lite bilder som jag bjuder på!!

Presenter!!

Detta fick jag då på min tjejmiddag, fick allt jag faktiskt behövde vilket var lite roligt!! Sjukt nöjd med allt jag fick, att man har såna underbara vänner!!

Kass uppdatering!!

Hej hej på er det var ett tag sen. Har inte bloggat på grund av att jag inte har orkat och jag har gjort massor av annat de senaste dagarna som jag nu ska berätta för er och jag har dessutom varit sjuk. Var beredda på ett långt inlägg.
.
.
I fredags var jag sjuk och var inte i skolan, men jag var hos naprapaten som kollade mitt lår som jag har sträckt och han knäckte dessutom min nacken som inte var så roligt, det gjorde inte ont men det lät väldigt mycket.
.
.
I lördags fixade jag inför min tjejmiddag som jag skulle ha på kvällen. Kvällen blev väldigt lyckad, mycket dans och prat om allt möjligt. Bilder kommer!
.
.
I söndags var jag bara hemma och tog det lugnt och pluggade för det mesta.
.
.
I måndags var jag först i skolan och sen efter de åkte jag och mina kompisar in till slussen och gick till One Directions studio som låg där, vi väntade i typ 1 och en halv timme och sen gick de ut på en balkong och visade sig. Det var helt overkligt, jag hade inte sätt de innan så det var en upplevelse som jag aldrig glömmer.
.
.
Och igår var jag vid deras studion igen för att jag ville se de en sista gång innan de åkte hem, för att de skulle åka hem då till England och sen vidare till Usa men de kom ut och vinkade till alla fans och sen åkte de till flyplatsen. Det dåliga var att vi hade väntat i 5 timmar och de kom bara ut i typ två minuter och vinkade till alla fansen och gatan var avstängd som studion låg på så man såg inte de så bra, men jag har i alla fall sätt de en gång bättre och det glömmer jag aldrig!
.
.
Lite bilder som jag har hitta när de var här, inte mina bilder alltså!!

Sjuk!

Hej hej på er, igår blev det ingen blogging för att först var vi inne i stan med klassen på vetenskapens hus och det var ganska kul och vi fick leka med flytande kväve. Efter det slutade vi för att vi hade halvdag och då åkte vi åt. Efter de var vi på ett mission att hitta One Direction eftersom de är här i Sverige nu men vi hittade inte de, men sen när jag åkte hem letade jag runt lite på nätet och då hittade jag vart de var, så hade tänkte att åka in idag men nej, då får jag jätteont i halsen så kunde inte, men min lillasyster åkte in med hennes kompisar och såg de och filmade, så glad för hennes skull, men jag ska också se de, eftersom de ska vara här i en vecka! oj nu blev det lite långt men skitsamma, haha!! vi hörs!!

Förlåt!

Hej hej på er, förlåt för dålig uppdatering men nu de senaste dagarna har det varit ganska mycket med skolan, många inlämningar som ska in och sen har jag varit väldigt trött på sistonde. Men nu är alla inlämingar klara för veckan och jag mår bättre och är piggare. Imorgon ska jag kanske på ett informations möte om språkresan, längtar verkligen så grymt mycket, kommer bli hur roligt som helst!!


Dagens låt!


Wanted!

Kolla vad snyggt, virkade kläder tror jag kommer vara väldigt poppis i sommar, för kolla hur snyggt det är! Verkligen något jag kommer köpa i alla fall!

Problem!

Hej på er alla jag undrar om någon av er bloggläsare är bra på att fixa headers och designer, för det är inte jag. Skulle gärna vilja ha lite hjälp av någon som kan sånt för att det är så att jag skulle vilja byta min för jag har haft den ett tag nu, men om det är någon som är villig att hjälp mig kan kommentera så får den en länkning av mig som tack för hjälpen!

Svar på frågestunden!

väldigt fin stilbild, första gången jag gör videoinlägg så mobba mig inte, hehe

Söndag 6 Maj

Hej hej på er, gårdagen var hur bra som helst, den var verkligen bäst. Vi åkte in till Globen vid tjugo över fem, kom fram klockan sex och gick och åt på restaurang, maten var jättegod. Efter det gick vi in till Globen för match när det var ca 35 min kvar. Sen drog det igång, Sverige spelade hur bra som helst och det var hur bra drag som helst i publiken, vågen gjorde vi också några gånger. Sverige vann med 4-1 vilket gjorde den här kvällen ännu bättre och den här kvällen var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Men idag ska jag inte göra så mycket, plugga lite tror jag och videoinlägget får ni imorgon jag lovar!!
Bild som jag tog när de värmde upp!

Hockey!!

Gomorgon på er alla, sovit gott? det har jag i alla fall. Idag ska jag och min pappa gå på en hockeymatch i Globen det är mellan Sverige-Tjeckien och det är VM så alla bra spelare är med i laget och det ska bli en jättekul upplevelse för jag har aldrig varit på en hockeymatch, så det kommer bli jättekul!! Vi hörs senare med ett videoinlägg kanske??

Inspiration


Dagens låt!


Det går bra nu!!

Hej hej, idag har min dag varit väldigt bra, fick tillbaka mitt matteprov och fick alla rätt och sen har bara den här dagen varit allmänt bra, det är varmt och solen skiner och det är då jag mår som bäst, jag är mycket piggare och orkar mer. Annars idag ska jag nog försöka få lite plugg gjort och sedan kanske åka på Ladies Night i Stinsen, massor av erbjuande och tävlingar och David Lindgren kommer vara på Scenen, men vi hörs lite senare puss puss!!

Svar på fråga!

Jag har fått en fråga angående om jag kan svara på frågorna i ett Videoinlägg, och det kan jag försöka göra men jag lovar inte att det kommer bli bra men jag kommer försöka i alla fall, alltid roligt att pröva på något nytt, och fortsätt ställa frågor så svarar jag på de i helgen tror jag, då hinner jag!

Dagens låt!


2 Maj

Hej hej på er alla, gud vilken härlig dag det har varit idag, soligt som bara den, man svettades nästa ju och gud vad jag längtade efter glass hela tiden, så gott nu på sommaren. Efter skolan idag åkte jag nästan direkt till ridningen och red, hur varmt som helst, vi red inomhus och att rida med tjcoka ridbyxor är inte kul alls, men snart ska jag väl äta och efter det plugga, så vi hörs sen, puss puss!
.
Mums!! och förresten glöm inte att ställa en fråga i frågestuden!!

Nu kör vi på en frågestund!!


Det här kommer jag ägna mig åt i dag, tyvärr!


Trevlig Valborg!

Gomorgon på er, vakna för typ en halvtimme sen, är jättetrött, kom hem runt halv ett igår från våra kompisar. Jag hade en trevlig valborg igår, vi gick till våra kompisar igår vid 5 och där var vi 16 pers och sen åt vi jättegod mat, verkligen hur god som helst, sen gick vi ner till brasan men där var det inge kul tyckte jag i alla fall så jag och min kompis åkte ner till en annan brasa med tivoli men där var det inte heller så kul, men sen när vi skulle gå hem gick det ingen buss så fick gå hem men det vara bara skönt och sen när vi kom hem dit igen fick vi efterrätt och kollade på en film men jag somnad typ var ganska trött, oj nu blev det här ett långt inkägg haha, men idag är jag ledig tack för det!!
Jag i England 2010, jag längtar så himla mycket till språkresan i sommar!!

RSS 2.0