Här ska det stå något!

Förlåt för dålug bloggning i dag, men har inte haft tid och har inte orkat. Men, men, nu bloggar jag. Idag var jag i täby centrum istället för i stan för det var snöväder i morse och väldigt kallt, så tar det någon annan gång. Sen var man hos Linnea en stund och plugga lite, och nu har jag precis ätit TACOS! Gud så gott det är. Men nu är det Gladiatorerna som gäller!
Ha en bra kväll allesammans!

Ska man se den eller inte?

Ska man gå och se denna film som alla snackar om? Många som har läst boken säger att den är jättebra, men andra tycker den är dålig? Vad tycker ni är den värd att se ni somhar sett den eller läst boken.
.
Ciao!

It's Friday

Ängtilgen är det fredag, tack. Idag ska antigen vara hemma eller till en kompis har inte bestämt mig än, får se hur jag gör är ganska trött. Men helgens planer ser väll ut så här, Lördag åka in till stan och shoppa och plugga med en kompis, söndag mormor kommer hit för att vi ska typ minifira mig eftersom jag fyller 16år på måndag!!! Sen blir det väll lite plugga då också och kanske kolla på mitt lags fotbollsmatch.
Ha en bra kväll allesammans!
Ps: Random bild bara på mitt öga!

Somebody that I used to know

Nu sitter man här och försöker plugga spanska, det går ganska bra. Sen ska man också plugga engelska, det gäller att ligga i nu i 9an, sista terminen i grundskolan och då vill man gå ut med bra betyg, jag vill det i alla fall. Inte så roligt inlägg att läsa men men.
Ciao!

Inspiration

Ciao!

Vampire Diaries

En av mina absoluta favoritserier är Vampire Diaries. Det går på fredagar klockan 7 på 6an. Jag är verkligen fast. Det är så himla bra. Dessutom är de maliga skådespelarna väldigt snygga. Om ni inte kollar på det än så rekommenderar jag det stort.
Ha en bra dag!

La guitarra!

Nu sitter man här och försöker lära sig att spela gitarr på sin systers gitarr, det går faktiskt bättre jämfört med i skolan idag då det var första gången. Jag kan nästan spela en låt men det går lite segt när jag ska byta accord, men jaja. Har faktiskt velat pröva på det tidigare, så bättre sent än aldrig!
Ha en bra kväll allesammans!

Wanted!

Ha en bra eftermiddag!

Dagen tips!

Godmorgon på er alla, jag tänkte börja dagen med att ge er ett tips på hur man sliter mindre på håret när man plattar det. Då kan man använda ett medel som heter Syoss som jag tror man köper på frisörsalonger, det gjorde jag i alla fall. Man spreyar hela håret, sedan låter man det troka in i håret och sendan är det bara att platta på.
Ha en bra dag allesamman!

I'm gonna live my life

Ciao!

Hemma!

Nu är man hemma efter träning som gick hyfsat bra faktiskt, tog det ganska lugnt så att jag inte skulle få ont, men nu kollar jag på Desperate Housewifes, sista säsongen buhu :(
Ciao!

Fotbollsträning!

Nu är man hemme efter att ha spenderat eftermiddagen med Linnea. När jag skulle hem plockade vi upp Agnese och hennes hunden på väg och gick hem till mig och lämnade mig. Snart ska jag på fotbollsträning efter att inte ha spelat på tre veckor på grund av att jag opererade bort blindtarmen, men idag ska jag träna och se hur det går!
Bjuder på en gamla fotbollsbild från ett tag sen!
Ciao!

Inspiration/sommar


.
Ciao!

En vecka kvar till jag fyller år!

Om en vecka blir jag hela 16 år, kan inte vänta. Sen är det bara två veckor kvar till påsklovet, kan det bli bättre?
Ciao!

Want U Back

.
Ciao!

Kolla här!

Channing Tatum, jag dör, gosh så snygg han är!
.
Ciao!

Bekännelser


Jag älskar att cykla på sommaren, en sådan härlig känsla
Gillar verkligen inte dom där "Stockholms snyggaste" "Stockholms kattigaste" osv, de är så ytliga
Älskar killar med humor som man kan vara sig själv med
Har nästan alltid mjukisbyxor på mig när jag är hemma
Är väldigt glad som person
Älskar verkligen serien Vampire Diaries
Har haft en blogg tidigare men den var ganska oseriös
När jag har tränat mår jag mycket bättre och sover bättre dessutom
Önskar att jag hade längre ben så jeans kunde passa mig bättre än vad de gör nu
Hatar när folk försöker berätta för mig vad jag tycker och tänker? Det vet väll inte dom..
Älskar iprincip all mat förutom några fiskrätter.
Tycker det är underbart när man känner en doft som påminner en om gamla tider.


.
Ciao!

Ai se eu te pego

Den här låten tror jag kommer spelas mycket i sommar, en låt som alla minst en gång kommer gå och nynna på!
.
Ciao!

Sommartid!

Godmorgon! Alla har väll inte glömt att ställa om klockan en timme fram till sommartid? Nu känner man verkligen att sommaren är på väg. Man kan gå runt i skinjacka och till och med det blir för varmt det är så härligt. Ha en bra söndag allesammans!
.
Ciao!

Wanted!

Alla sakerna är från HM!
.
Ciao!

Some die young

Dagens låt!
.
Ciao!

what doesn't kill you makes you stronger

Nu är man hemma från centrum där man inte hittade något, men man fick se youngblood från melodifestivalen uppträda, de var väldigt bra och de ser defenitivt inte dåliga ut, de är verkligen snygga men jag skulle verkligen velat ha sätt David Lindgren men han kunde tydligen inte komma. Tråkigt. Ikväll tror jag bara att jag ska ta det lugnt kanske kolla på tv eller något. Ha en fortsatt bra kväll.
Ciao!

Centrum!

Godmorgon allesammans, eller snarare godförmiddag, jag har varit uppe ett tag men ska snart gå och ta en dusch och fixa mig och sen dra till centrum med några vänner och se David Lindgren från melodifestivalen och kanske shoppa något, visar er när jag kommer hem om jag köpte något. Ha en bra dag!
Ciao!

Hjälp!

Är det någon som vet var man kan hitta ett par bra snygga svarta byxor, hittar verkligen inga någonstan så behöver lite tips det skulle vara jättesnällt!
Godnatt!

Varit på tjejmiddag!

Har inte kunnat blogga idag så mycket, var i centrum efter skolan men hittade inget där förutom att jag köpte en födelsedagspresent sen kom jag hem och fixade mig och stack på tjejmiddag hos en kompis. Kvällen var väldigt rolig med mycket snack, skratt och dans. Kom hem nyss och ska snart sova, men här kommer dagens låt!
Ciao!

FREDAG!

Det här är texten i min header som jag har men man ser inte hela för att den inte fick plats så jag lägger ut texten nu i ett inlägg så alla veta vad som står!
Ciao!

Tips!

Jag tänkte nu tips er om ett grymt bra puder från make up store. Det heter Dual Foundation Stocckholm och kosatde 259kr, men det var verkligen värt det. Det täcker väldigt bra men ser ändå väldigt naturligt ut. Ett annat tips också använd en svamp när du använder det för då sjunker det in mer i huden och mer täckande än om man använder en borste.
Ciao!

Läxor, prov, läxor, prov

Skola idag var väl hyfsat bra, gjorde inte så mycket är bara så himla trött, går i 9an för all er som inte vet. Men nu måste man plugga inför ett engelska prov som är imorgon, eller först blir det att ta det lugnt och kolla på tv sen blir det plugga, hoppas jag!
Ciao!

Wanted!

.
Vita converse är något jag verkligen vill ha i sommar speciellt låga, för det är jättesnyggt tilll tex jeans shorts. Allt det här skulle kunna vara en outfit plus ett par jeansshorts. Det här något jag verkligen skulle kunna ha i sommar.
.
.
.
.
.
Ciao!

One Direction

Är det bara jag som tycker dessa fyra brittiska killarna och en irländare är snygga och sjunger grymt bra? För det tycker jag!
.
.
.                    Zayn                  Niall                Harry               Louis                    Liam
.


Call me maybe!

.
En låt som har fastnat på min hjärna är den här, Call me maybe, faktisk väldigt bra låt ur min synvikel!
.
Ciao!

Baby you light up my world like nobody else!

DAGENS HÅR
.
Fiskbensfläta, är det bara jag som tycker det är hur snyggt som helst? Jag skulle gärna vilja ha det oftare men tyvärr så kan jag inte ha det, så när jag vill ha det ber jag min mamma och hon kan göra fiskbensfläta hur bra som helst som tur är.
.
Ciao! Ha en bra dag allesammans!

Sista inlägget för idag!

Tänkte länka lite bloggar!
Anna
Elin
Vilma
Sofie
Andrea
Lovisa
.
Det här är några av de bloggarna jag läser.
.
Ciao!

Stronger


Ciao!

Tips

Jag tänkte tips er om Proactiv som är olika hudvårdprodukter för huden i tre steg plus att man får några andra produkter också. Min hud innan proactive var inte så bra men nu efter att ha användt det i 4-5 veckor har jag sätt en förbättring, först trodde jag inte det skulle funka för jag ville ha resultat på en gång, men sen gav jag det lite tålamod och det blev bättre.
Ciao!

Grattis på dig min underbara vän!!!

Idag fyller min underbara vän Agnese år, 14 år. Hon är nu officiellt en fjortis. Ville bara säga ett stort Grattis på dig min prutt och ha en awesome kväll. Kan inte vänta längre tills vi åker till England. Älskar dig!
Ciao!

Inspiration

Ciao!

Bekännelser

Då är desigen och headern klar, inte världen bästa men en bra start eller vad tycker ni? Om det finns någon som skulle vilja göra det till mig nån gång senare är det bara att kommentera!
Här får ni några bekännelser om mig för att veta lite saker om mig och de kommer dyka upp då och då.

Jag har ingen bildtarm längre utan opererade bort den för 1 vecka och fem dagar sen
Jag har två småsyskon som ät tvillingar men de är inte ett dug lika
Är väldigt snål eller vad man ska säga när jag ska köpa nåt, tvekar nästan alltid
Jag trodde jag skulle bli 1.69cm men sen efter ett halvår, ett år, blev jag 1.73
Jag har gått på fotboll i sju år snart och det är det bästa jag vet
Har varit värsta Justin bieber fanet men är det inte lika mycket längre som tur är
Var verkligen super duper blyg när jag var yngre men är inte det mycker längre
Ska åka på språkresa i sommar till England med två att mina närmaste kompisar
Mitt favorit ämne i skolan är Idrott för att jag gillar verkligen att röra på mig
Jag blir 16 år i år och får börja övningköra
Ciao!

Håll ut!!

Design och header är på väg så håll ut till i kväll så kommer bloggen att vara fixad! Får nämligen hjälp, är själv inte så bra på sånt här så dår är det bra med syskon som kan hjälpa en. Föresten är mitt namn Matilda för er som inte vet men jag kommer berätta lite mer om mig själv och vad jag kommer blogga om ikväll när allt är klart!
Här är jag då från i sommras när jag konfimerade mig!!
Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0