Inspiration


Kungsan!

Hej hej, idag har jag varit i stan med mamma och kollat efter balklänning men hittade ingen så ska kolla på nätet och sen kolla vi runt och kollade på andra saker också, fick inget med mig hem tyvärr. Men gick förbi Kungsträdgården och där spelade de femmanna foboll, det var en fotbollscup för amatörer och vi kollade på en match och tog kort på de fina japanska körsbärs träden! Ikväll ska jag till en kompis så får se vad vi hittar där. Ha en bra kväll allesammans!

Living young and wild and free

Nu är man hemma, slutade skolan idag klockan tre och direkt efter det åkte jag till centrum med mamma och fick min make-up kurs, blev jättenöjd med sminkningen och fick jättebra råd och tips. Jag fick också köpa saker i butiken för 495kr så jag köpte ett nytt puder och tre olika conceler i en som hon använde på mig som var jättebra, kan verkligen tipsa er om make-up stores smink hur bra som helst, men ha en bra fredagskväll allihopa!!

Frågestund??

Tycker ni att jag ska en frågestund? kommenterar ja eller nej!!

Love is in the air!!

Hej hej på er alla, har precis haft nationella prov i engelska, man skulle skriva en uppsats och det gick väl bra hoppas jag. Idag efter skolan ska jag på en make-up kurs på make-up store ska bli jättekul och dessutom behöver jag lite nytt smink och jag kanske hittar någon tröja eller nåt också. Men vi hörs allesammans!!
Jag och min syster, hon men inte visa sitt ansikte på bilden, haha!! Älskar dig!!

Dagens låt!

Denna låt har verkligen fastnat på mitt huvud, väldigt bra låt!!

Wanted!


Tips!

Tänkte tipsa er om de här två serierna som jag kollar på som heter Pretty Little Liars och Desperate Housewives

You're just somebody that i used to know

Hej hej på er alla, idag vaknade man upp och var jättetrött men sen när man gick upp blev man piggare av det finna vädret, jag kunde gå i t-shirt och skinjacka till skolan utan att frysa, jätteskönt. Idag händer det inte så mycket, bara att jag har matteprov idag och så ska ha ridning vilket blir kul men får se hur det går med mitt lår eftersom jag sträckte det förra veckan på min fotbollsträning, men nu börjar jag min lektion, ha en bra dag allesammans!
åh vad jag längtar tills man kan bada, speciellt i havet!!

Inspiration


Härlig dag!

Hej hej, ny vecka nu då, började 9.00 idag och slutade två men stannade kvar till halv fyra för att plugga till matteprovet i morgon som nu blev flyttat tills på onsadg vilket är bra. Hände väl inget speciellt i skolan idag förutom att vi gjorde pizza på hemkunskapen med Jonna och den blev jättegod. Sen när man gick hem så var det jättevarmt, känns som om våren börjar komma nu, hoppas jag.

LOVE LOVE LOVE

Igår var jag som sagt i centrum och med mig hem fick jag dessa snyggingar, när jag såg de och satte på mig de blev jag helt kär, de är så snygga, tycker inte ni det?? De kommer i från Din Sko och kostade 199kr finns också i andra färger.


LÖRDAG!

Hej hej, förlåt för dålig bloggning i går men jag var i skolan faktiskt och fixade inför ett discot som vi skulle ha, discot blev väldigt lyckat, det komm ca 50 stycken och alla verkade ha roligt, vi 9or också faktiskt så kom hem runt 12 igår och var jättetrött och hade jätteont i fötterna för att man hade dansat ganska mycket vi med, men idag ska jag inte göra så mycket kanske dra till centrum och sen kanske vara med någon kompis i kväll får se hur det blir!


It's Friday

Idag är det fredag och jag skulle då ha spelat match i dag men kanske inte kan för att jag sträckte framsida låret i går på träningen, så får se hur det blir. Samtidigt ska våran klass ha disco för 6-7or idag så jag bestämmer vi eftermiddag vad jag gör, men men nu är jag i skolan och ska ha So, see you later alligator!

Vill se!


Kan inte vänta längre!!

I sommar ska jag på språkresa till England i tre veckor med bästa Jonna och Agnese, kan verkligen inte vänta längre kommer bli så grymt kul!!
Dit ska vi i sommar!!

Work hard play hard

Igår spelade jag som sagt min första match sen ett halvår tillbaka och det här var min första match efter min blindtarmsoperation. Jag fick spela forward, jag spelade inte så bra i början men efter ett tag kom jag in i det och gjorde faktiskt två mål, kunde ha gjrt två till men de två sumpade jag, men jag är väldigt nöjd med min insats, och vi vann matchen med 4-3 så det gjorde det ännu bättre.

Inspiration

Källa

Bekännelser

Älskar musiken och parfymerna hur mycket som helst på hollister
Tycker det är galet snyggt när tjejer har chinos, önskar verkligen att jag kunnde passa i det
Drömmer jättekonstiga drömmar ibland, bra och dåliga men kommer aldrig ihåg de,
Gick på friidrott förut, var ganska duktig men jag slutade för jag tappade motivationen
Har ganska mycket kläder men hittar sällan någonting att ha på mig
Går nästan alltid runt med mjukisbyxor hemma, obehagligt att sitta i soffan med jeans ju
Älskar killar med humor som får mig att skratta
Tycker verkligen inte att jag passar i rosa kläder
Tycker det är fint med tatueringar men skulle själv inte våga göra en
Tycker idrott och hemkunskap är de roligaste ämnena i skolan är inte så mycket för de teoretiska ämnena


Lördagen den 14:e

Hej hej, idag har jag för det mesta pluggat, försökt göra klart bostaden som det heter en hemkunskaps uppsats och jag är nästan klar, puh, annars idag har jag bara tagit det lugnt eftersom vi är insnöade, båda våra bilar har sommardäck så vi kan inte åka någonstans, men det har varit skönt att bara ta det lungt men i morgon ska jag spela min första match sen ett halvår tillbaka ska bli så kul fastän det bara är en träningsmatch.

Inspiration

Källa

Fredagen den 13:e

Hej hej idag har jag varit hos tandläkaren för en timme sen och det gick bra, var lite nervös eftersom förra gången så sa de att jag hade några småhål, men de hade inte blivit större utan snarare mindre så det var bra och så är det fredagen den 13:e idag, så var nervös för det också men det gick ju bra.


Top Model Sverige!

Idag så jag på sista avsnittet av Top Model Sverige, har inte kunnat se det förens idag, men jag tycker det var rätt person som vann, men skulle helst ha velat att Rebecca vann men hon blev trea men Alice var en välförkänt vinnare. Har faktiskt sett alla avsnitten och idag tog jag mig tiden att kolla på final och jääklar var den var bra!
Hon fick vara med i ELLE kan ni tänka er??

Wanted!


Dagens låt!

Är inte ett så jätte stort fan av Danny men ju mer jag lyssnar på denna låt ju mer börjar jag gilla han, han har en otroligt bra röst!

Spread more love than hate

Godmorgon!! Idag ska man till centrum med Jonna, ska bli jättekul, får se om jag hittar något, hoppas det. Men vi ska väl åka snart, får skjuts av min mamma, så snäll hon är. Så ser väll min dag ut så bloggar mer när jag kommer hem, ha en bra dag allesammans.
Så snygg min vän (Jonna) är alltså!!

It's the little things that makes life big

Förlåt för den dålig uppdateringen igen, men idag har jag varit i centrum med mamma, var ute efter ett par svarta jeans men de jag ville ha fanns inte men fick med mig i alla fall en ny ögonfransböjare som var nödvändigt. Sen kom jag hem bytte om och följde med min kompis till hennes häst och var där en stund sen åkte vi hem. Känner att jag håller på att bli lite sjuk, har fått ganska ont i halsen, vill verkligen inte bli sjuk nu på lovet.

Dåligt bloggande!

Förlåt för dålig bloggning men jag har inte haft orken idag och inte mått så bra, blir bättre uppdratering imorgon.

Filmtips!

Idag såg jag filmen The Tourist och det var faktiskt väldigt bra, en aciton och komedi film, den var bättre än förväntat, det är Angelina Jollie och Johnny Depp som har huvudrollerna. Jag kan verkligen rekommendera denna film!

Påskafton!

Idag är det ju påskafton och jag ska inte göra något speciellt, men påsklunch ska man äta med familjen och mormor och farmor sen kanske man får något påskägg, jag får då inte godis eftersom jag har godislöfte. Jag måste då få in pengar till Språkresan i sommar och om jag håller mitt löfte får jag 750kr så det bra!!
Ha en bra dag allesammans!


Instagram!

Nu har äntligen instagram kommit till androidmobiler, trodde det aldrig skulle komma! Men jag heter i alla fall matildaamaria, så följ gärna, följer tillbaka!

Ny kamera!!

Idag fick min syster Anna i systemkamera i födelsedagspresent, gissa om man blev avundsjuk!!! men men man får väll låna den ibland om man frågar snällt, men vi tog lite bilder som ni ska få se men anna ville inte vara med på bild så mycket!!

GRATTIS!!!!

Idag fyller min syskon 13år, de blev väckta på morgon av mig och mamma och pappa på morgon med frukost och presenter tror de blev jättenöjda! Nu har vi precis ätit världens godaste tårta som de valde, chokladmousse tårta!!
Vill bara säga att jag älskar er grymt och att dagen blir som ni har tänkt er!!

Ögongodis!


Lyssna på denna tjej!


Glad påsk på er alla!

Nu har man äntligen fått lov, kom hem för 10min sen kanske nu ska jag bara kolla på tv och börja njuta av lovet!

Världens godaste glass har kommit tillbaka...

... eller vad tycker ni?

Inspiration


Dagens låt!

Adios!

Wanted!

Snygg outfit till sommaren!

Dagens hår!

Godmorgon på er alla! Idag är det ju tisadag och jag har kort skoldag, slutar halv två. Ikväll är det fotbollsträning som gäller och sen Desperate Housewives! Nu är det inget plugg heller för mig eftersom påsklovet närmare sig, kommer bli jätteskönt med lov, eller hur?
Men idag kör jag på en dagens hår, min mamma gjorde inbakad fläta på mig nu i morse och den blev jättebra!
Ha en bra dag allesammans!

Sweet Sixteen!

Nu är man hemma från O'learys, åt världens godatse pasta med biff. Snart ska man äta tårta som mamma har gjort alldelse själv, kan den här dagen kunnat bli ännu bättre, nej det var varit BÄST!!! Ha en fortsatt bra kväll allihopa!!

Svar på fråga!

Om inlägget Wanted!
Vart kommer byxorna ifrån? snälla svara i ett inlägg skulle bli asglad, supersnygga! Finns de i andra färger också? :)

Såklart gör jag det! Byxorna kommer ifrån Ginatricot och just den modellen finns också i mörkblåa och svarta . Visst är de snygga!

Ha en bra kväll allesammans!

Nu är jag officiellt 16 år!

Det här fick jag idag!
För att fixa ögonbry och ögonfransar.
Jag skulle få ett smyckesträd med det hade inte kommit än så jag fick en bild på det istället.
Vita låga converse
Privat make up kurs på make up store presentkort
+
Pengar såklart!
Adios!

Härlig dag!

Idag är det inte vilken dag som helst utan "det är ingen vanlig dag för det är Matildas födelsedag hurra hurra hurra". Som sagt idag är det min födelsedag!!!! Väcktes med frukost på sängen och presenter, blev jättenöjd med allt jag fick, sen ikväll ska vi äta middag på O'Learys och äta tårta senare på kväll, kommer bli gö kul!!!!! Jag visar presenterna ikväll eller imorgon, får se, men ha en bra dag allesammans!!

1 APRIL!

Godmorgon på er alla! Idag är det ju 1 April, någon som har gjort ett första April skämt än? Inte jag i alla fall. Men nu är det bara en dag kvar tills jag blir hela 16år! Men passa på idag och lura någon, kanske era föräldrar, det ska jag försöka mig på i alla fall!
Ha en trevlig dag!

RSS 2.0